Kotisivumme Suomeksi Our website in English Logo Seuraa meitä Facebookissa! Seuraa meitä Twitterissä! Seuraa meitä Instagramissa!
 
Yritysesittelymme Ajankohtaiset asiamme Tuotteitamme Palvelumme Konekantamme Kuvia ja videoita tuotteistamme Ota yhteyttä ja kysy lisää
NaviMiddle

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player
KeskiBar
Toteutamme kaikkea metallista!
MiddleBar
 
Lean Layout
Pitkän linjan osaamista

Jaakko Hannula Oy on 1969 perustettu metallituotteiden taitaja. Keskellä Suomea, Jyväskylässä toimivan yrityksemme vahvuuksia ovat asiakkaiden kanssa yhteistyössä luodut teollisuus ja myymäläkaluste -ratkaisut.

Aina askel edellä

Oma tuotesuunnittelu sekä tutkimus- ja kehitystyö, jatkuva panostus tuotekehitykseen, on meille kunnia-asia. Suunnittelemme toivomustenne mukaisen ja tarkasti asetetut vaatimukset täyttävän lopputuotteen, jossa samalla otetaan huomioon tuotteen laadukas ja taloudellinen valmistus.

Suunnitelmista totta

Vastaamme nopeasti muuttuvan metalli teollisuuden vaatimuksiin erikoistumisella, nopeilla ja joustavilla toimituksilla sekä erinomaisella laadulla.

Hoidamme sekä suunnittelemme myös kokoonpano- ja pakkaustyöt. Eli asiakas halutessaan saa täysin valmiin tuotteen johon kuuluu kokoonpano ohjeet, ruuvit, työkalut, puuosat, tulpitukset ja tarvittavat etiketit/tarrat liimattuina. Onnistuu myös toimitettuna mihin päin suomea tahansa edullisella rahdilla.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!


Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS
 
 
 
Jaakko Hannulan kotisivut on suunnitellut ja toteuttanut Plopcrew Productions - Digitaalisen median tuotantostudio - www.plopcrew.net